top of page

Få snabbare resultat med Google-annonser 

Google Ads är ett effektivt sätt att snabbt synas högt på Google. Vi kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt för ditt företag och optimera dina annonser.

Passar Google-ads för ditt företag?

Google Ads är en kraftfull marknadsföringsplattform som speciellt passar för lokala företag. Genom att använda Google Ads kan du nå potentiella kunder precis när de söker efter tjänster eller produkter som du erbjuder. Med noggrann målgruppinriktning och geografisk styrning kan vi optimera annonsernas synlighet för din målgrupp.

 

Dessutom har du kontroll över din annonseringsbudget och betalar bara när någon klickar på din annons, vilket ger dig en mycket kontroller bar marknadsföringsstrategi. 

Ett diagram som gämnför PPC och SEO, diagramet visar att PPC leder till snabbare resultat men att SEO övertid är mer lönsamt.

Såhär fungerar Google Ads:

Målgrupp

Rikta dina annonser mot rätt sökord, platts och person.

Klickbaserad betalning

Du betalar endast när någon klickar på din annons.

Budgivning

Annonser prioriteras baserat på bud och kvalitetsscore.

Kontinuerlig optimering

Ständiga förbättringar för att bättre resultat och avkastning.

Sökbaserad

Annonser visas när användare söker relevanta sökord.

Annonsplacering

De högst rankade annonserna visas överst i sökresultaten.

Varför anlita oss som din Google Ads-byrå?

Professionell Expertis och tidsbesparing:

När du väljer oss som din Google Ads-byrå, får du tillgång till vår professionella expertis. Vi hanterar dina kampanjer med precision och erfarenhet, vilket inte bara säkerställer bättre resultat utan också sparar dig tid. Istället för att själv behöva navigera världen av Google Ads, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt.

Analyser och anpassade Strategier:

Vi gör djupgående sökordsanalyser och skapar strategier som är skräddarsydda efter din målgrupp och affärsmål. Det betyder att dina annonser når rätt personer vid rätt tidpunkt, vilket ökar chanserna att konvertera besökare till kunder.

A/B Tester på Annonser och Landningssidor:

Vi genomför regelbundna A/B-tester på annonser för att identifiera de mest effektiva elementen. Detta resulterar i bättre konverteringsfrekvenser och mer kostnadseffektiva kampanjer. Om du även tar del av SEO 365 utför vi även A/B tester på landning sidan.
 

Förmånliga Priser och Synergi med SEO 365:

Våra priser är både förmånliga och transparenta. Du kan välja mellan två alternativ: 995 kr per månad eller 20% av din ad spend, beroende på vad som är mest kostnadseffektivt för dig. 

Vad tar vi betalt?

Google annonser skapade för din målgrupp med aktiv hantering för bästa resultaten.

Sökordanalys
Annonskapande
A/B tester
Aktiv uppsikt
Kontrollpanelen i Google-Ads programet på en datorskärm.
995 kr/månad
eller 20% av ad-spend

100 kr/dag = 600 kr/månad till Lupin

500 kr/dag = 995 kr/månad till Lupin (Max)

 • Vilken typ av företag fokuserar ni på?
  Vi har utvecklat våra tjänster med fokus på att hjälpa lokala företag synas på Google och dra nytta av all dess trafik. Med lokala företag syftar vi på frisörsalonger, restauranger, gårdsbutiker osv. Denna inriktning ger våra kunder tillgång till mycket lönsamma strategier som de inte kan få hos andra mediebyråer som försöker hjälpa alla.
 • Hur skiljer ni er från andra företag?
  Vi tror på vikten av långa samarbeten där resultaten långt överväger kostnaderna. Just därför jobbar vi med prisvärda tjänster och en mänsklig dialog för att säkerställa att vi båda vill fortsätta jobba tillsammans. Vi har även specialiserat oss för att hjälpa just lokala företag genom extra funktioner på våra hemsidor, i SEO 365 och Google Ads med stort fokus på att ranka högt bland Google Business profilerna (som visas på bilden).
 • Vad kostar en hemsida från Lupin?
  Till skillnad från andra företag jobbar vi med tydliga fastpriser utan gömda avgifter som gör det snabbt och smidigt att förstå vad ditt projekt kommer kosta med vår priskalkylator. Vi hoppas kunna erbjuda de bästa priset på marknaden för hemsidor samtidig som de konkurrerar med de dyrare webbyråerna. Vi jobbar så i hopp om ett långt och lönsamt samarbete tillsammans i nästa steg, att få trafik till din hemsidan genom våra tjänster SEO 365 och Google Ads. P.S Vi erbjuder även bra och tydliga priser för våra tjänster SEO 365 och Google Ads.
 • Hur hjälper ni oss med sökmotoroptimering (SEO)?
  Syftet med SEO är att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorernas organiska (icke-betalda) resultat. Genom att optimera din webbplats enligt vår SEO-strategi ökar chansen att den rankas högre i sökresultaten och lockar mer organisk trafik. Vi fokuserar även mycket på ditt företags Google Profil i vår tjänst SEO 365 för att ranka högre bland de sökresultaten, det är en av de saker som följer med vårt fokus på lokala företag.
 • Vilka fördelar har Google Ads?
  Google Ads kan erbjuda flera fördelar för dit företag som vill öka sin synlighet online och nå sin målgrupp på ett effektivt sätt bl.a: Omedelbara resultat: Med Google Ads kan du få snabba resultat. Dina annonser kan visas på Google-söksidor och andra nätverk så snart din kampanj är igång, vilket innebär att du kan nå potentiella kunder omedelbart. Mätbarhet: Du kan enkelt mäta prestanda och resultat av dina annonser med hjälp av Google Ads-verktyg. Detta ger dig insikter om vilka annonser och sökord som ger bäst avkastning på investeringen (ROI). Kostnadskontroll: Du har full kontroll över din annonseringsbudget i Google Ads. Du kan ange en daglig eller månatlig budget som passar din verksamhet och ändra den när som helst. Det finns inga krav på hur mycket du ska spendera, så du kan anpassa din budget efter dina behov. Målgruppsinriktning: Google Ads ger dig möjlighet att nå en specifik målgrupp baserat på geografi, ålder, kön, intressen och andra demografiska faktorer. Detta hjälper dig att rikta din annonsering mot personer som är mest troliga att bli dina kunder. Flexibilitet och anpassning: Du kan snabbt justera och optimera dina annonser och sökord för att förbättra prestanda. Detta gör det möjligt att anpassa din kampanj efter förändrade marknadsföringsmål och trender.
 • Hur långt tid tar det att komma igång med ett projekt ?
  Vi vill komma igång så snabbt som möjligt och satsar därför på ett första möte inom 72 timmar och sedan att vi kan starta det projekt vi kommit överens om direkt efter mötet. Om vi har ett större projekt med större behov av planering tar det så klart längre tid, prioriteringen är såklart att nå så bra resultat som möjligt.
 • Hur kan jag komma i kontakt med er?
  Du kan kontakta oss via: 079-074 1099 kontakt@lupin.nu Eller så kan du boka ett möte direkt från boka ett möte formuläret på hemsidan.
 • Har du fler frågor?
  Tveka inte att ta kontakt med oss eller boka ett kostnadsfritt möte.

Starta annonsera eller ställ lite frågor

Har du frågor eller är du redo att sätta igång? Boka ett möte för att diskutera ditt företags möjligheter med oss.

30 minuter möte (på video eller hos er i Lund)

Möjlighet att starta annonserna efter mötet

Kostnadsfritt även om ni bara ställer frågor

Boka möte
bottom of page