top of page

Sökmotoroptimering med en lokal twist

Det handlar om att vara närvarande när potentiella kunder söker efter precis det du erbjuder. Vi specialiserar oss på att öka din synlighet på Google genom SEO på din webbplats och Google-profil samt en hel del annat.

Vår koncept för att hjälpa  lokala företag synas

Lupin har specialiserat sig på att hjälpa lokala företag som restauranger, salonger, butiker, städfirmor osv.

En viktig del av SEO för lokala företag är Google My Business-profilen och dess recensioner samt Google Maps. För att öka synligheten håller vi era bilder relevanta och delar inlägg från sociala medier. Vi jobbar även med SMS/mejl-automationer kopplade till er CRM för att konfirmera ett köp eller bokning, påminna kunder innan deras bokade tid för att undvika "no shows", och för att be dem lämna en fin recension.

En man som står och lutar sig i dörröppningen till sin frisörsalong med ett stort lende.

Hur vi jobbar med din hemsidas SEO

Allt börjar med den grundläggande aspekten av SEO, som kallas teknisk SEO. Detta är den tekniska sidan av din webbplats som säkerställer dess synlighet på populära sökmotorer och gör den rekommenderbar för läsare. Det omfattar faktorer som laddningstider, mobilvänlighet och andra tekniska aspekter av din webbplats. Det första steget vi tar är därför att göra din webbplats lätt att förstå och indexera för sökmotorer som Google. Detta innebär att vi arbetar med att optimera webbplatsens struktur, hastighet och användbarhet för att säkerställa att den lever upp till sökmotorernas riktlinjer. Vi gör detta genom en rad av standard åtgärder samt en omfattande teknisk analys för att identifiera och åtgärda eventuella problem som kan påverka din webbplats prestanda negativt. Vi fortsätter även göra denna analys över tid för att se till att webbplatsens prestanda stannar på topp. Efter det fokuserar vi på att förnya och skapa högkvalitativt och relevant innehåll som tilltalar dina besökare och uppfyller sökmotorernas krav. Vi optimerar allt innehåll med relevanta sökord och strukturerar det på ett sätt som gör det enkelt för sökmotorerna att förstå och ranka det. Vårt mål är att säkerställa att din webbplats alltid är i framkant med de senaste SEO-trenderna och riktlinjerna för att maximera synligheten på Google. Genom våra tjänster hjälper vi ditt företag att ranka högre, locka mer trafik och öka din digitala närvaro, vilket i sin tur kan leda till ökad lönsamhet och tillväxt. Med vår expertis inom teknisk SEO och innehållsstrategi ser vi till att din webbplats har en stark grund för att lyckas online.

Grundläggande SEO ingår alltid i våra hemsidor.

Maximera resultaten långsiktigt med SEO 365

SEO är inte en snabb lösning för att lösa alla dina problem. Det kräver tid och en bra strategi för att uppnå starka placeringar och slå dina konkurrenter. Upptäck vad vårt SEO 365-paket har att erbjuda lokala företag:

1

SEO för din webbplats

Vi arbetar ständigt med att förbättra och anpassa allt innehåll på din webbplats för att uppnå de mål som fastställts i din plan. Genom vår kontinuerliga optimering skapar vi mer relevant innehåll och förbättrar gradvis din ranking, med hjälp av avancerade analysverktyg.

2

Drift och support

Vi tar ansvar för din webbplatsens prestanda, snabbhet och användarvänlighet. Kort sagt, vi ser till att allt fungerar smidigt och ger dig fullt stöd för allt som rör din webbplats. Det här fungerar som den 6 månaders support  som ingår i alls våra webbplatser.

3

SMS/Mejl automationer

Vi håller dig uppdaterad om din bokade tid genom bekräftelsemeddelanden och påminnelser som skickas via SMS eller e-post. Dessutom kan du dra nytta av vår mjukvara för att skapa en skräddarsydd kampanj. Du får tillgång till 6000 mejl och 600 SMS varje månad utan extra kostnad.

4

Google recensioner

 Genom SMS- och e-post uppmuntrar vi dina kunder att lämna recensioner. Detta ökar din trovärdighet och förbättrar din Google-ranking. Vi tackar även på bra recensioner på din Google profil för att visa ditt företags engagemang.

5

Månatlig analys

Med våra avancerade analysverktyg kan vi få värdefulla insikter om din verksamhet. Varje månad sammanställer vi därför en rapport som visar ditt företags digitala hälsa och tillväxt. På så sätt kan vi hjälpa dig att ta rätt beslut och tidigt åtgärda problem i ditt företag.

6

Innehållskapande

Du får omedelbar åtkomst till en uppdaterad handbok för innehållsskapande som alltid är tillgänglig. Det hjälper ditt företag att skapa effektivt digitalt innehåll, alltid i enlighet med de senaste trenderna.

Allt detta för
995 kr/månad så länge du är nöjd

En leendes man på ett café med Ipad i handen.

Ingen bindnings tid och samma resultat för 1/10 av priset på vad Eniro erbjuder. Läs om den jämförbara tjänsten SEO Pro 360 från Eniro här!

Boka möte
 • Vilken typ av företag fokuserar ni på?
  Vi har utvecklat våra tjänster med fokus på att hjälpa lokala företag synas på Google och dra nytta av all dess trafik. Med lokala företag syftar vi på frisörsalonger, restauranger, gårdsbutiker osv. Denna inriktning ger våra kunder tillgång till mycket lönsamma strategier som de inte kan få hos andra mediebyråer som försöker hjälpa alla.
 • Hur skiljer ni er från andra företag?
  Vi tror på vikten av långa samarbeten där resultaten långt överväger kostnaderna. Just därför jobbar vi med prisvärda tjänster och en mänsklig dialog för att säkerställa att vi båda vill fortsätta jobba tillsammans. Vi har även specialiserat oss för att hjälpa just lokala företag genom extra funktioner på våra hemsidor, i SEO 365 och Google Ads med stort fokus på att ranka högt bland Google Business profilerna (som visas på bilden).
 • Vad kostar en hemsida från Lupin?
  Till skillnad från andra företag jobbar vi med tydliga fastpriser utan gömda avgifter som gör det snabbt och smidigt att förstå vad ditt projekt kommer kosta med vår priskalkylator. Vi hoppas kunna erbjuda de bästa priset på marknaden för hemsidor samtidig som de konkurrerar med de dyrare webbyråerna. Vi jobbar så i hopp om ett långt och lönsamt samarbete tillsammans i nästa steg, att få trafik till din hemsidan genom våra tjänster SEO 365 och Google Ads. P.S Vi erbjuder även bra och tydliga priser för våra tjänster SEO 365 och Google Ads.
 • Hur hjälper ni oss med sökmotoroptimering (SEO)?
  Syftet med SEO är att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorernas organiska (icke-betalda) resultat. Genom att optimera din webbplats enligt vår SEO-strategi ökar chansen att den rankas högre i sökresultaten och lockar mer organisk trafik. Vi fokuserar även mycket på ditt företags Google Profil i vår tjänst SEO 365 för att ranka högre bland de sökresultaten, det är en av de saker som följer med vårt fokus på lokala företag.
 • Vilka fördelar har Google Ads?
  Google Ads kan erbjuda flera fördelar för dit företag som vill öka sin synlighet online och nå sin målgrupp på ett effektivt sätt bl.a: Omedelbara resultat: Med Google Ads kan du få snabba resultat. Dina annonser kan visas på Google-söksidor och andra nätverk så snart din kampanj är igång, vilket innebär att du kan nå potentiella kunder omedelbart. Mätbarhet: Du kan enkelt mäta prestanda och resultat av dina annonser med hjälp av Google Ads-verktyg. Detta ger dig insikter om vilka annonser och sökord som ger bäst avkastning på investeringen (ROI). Kostnadskontroll: Du har full kontroll över din annonseringsbudget i Google Ads. Du kan ange en daglig eller månatlig budget som passar din verksamhet och ändra den när som helst. Det finns inga krav på hur mycket du ska spendera, så du kan anpassa din budget efter dina behov. Målgruppsinriktning: Google Ads ger dig möjlighet att nå en specifik målgrupp baserat på geografi, ålder, kön, intressen och andra demografiska faktorer. Detta hjälper dig att rikta din annonsering mot personer som är mest troliga att bli dina kunder. Flexibilitet och anpassning: Du kan snabbt justera och optimera dina annonser och sökord för att förbättra prestanda. Detta gör det möjligt att anpassa din kampanj efter förändrade marknadsföringsmål och trender.
 • Hur långt tid tar det att komma igång med ett projekt ?
  Vi vill komma igång så snabbt som möjligt och satsar därför på ett första möte inom 72 timmar och sedan att vi kan starta det projekt vi kommit överens om direkt efter mötet. Om vi har ett större projekt med större behov av planering tar det så klart längre tid, prioriteringen är såklart att nå så bra resultat som möjligt.
 • Hur kan jag komma i kontakt med er?
  Du kan kontakta oss via: 079-074 1099 kontakt@lupin.nu Eller så kan du boka ett möte direkt från boka ett möte formuläret på hemsidan.
 • Har du fler frågor?
  Tveka inte att ta kontakt med oss eller boka ett kostnadsfritt möte.

Inled resan mot bättre
SEO och kundkontakt

Har du några frågor eller är du redo att komma igång? Boka ett möte med oss så tar vi dig ett steg närmare en smidigare digital verklighet för ditt företag, utan att krossa plånboken.

30 minuter möte (på video eller hos er i Lund)

Möjligt att starta processen redan då

Kostnadsfritt även om ni bara ställer frågor

bottom of page